S UCH Imperie´s Mocca Mo´Hanah
 

Mo'Hanah är född  2001.

Hon har A -höfter, felfria armbågar  ögonlyst senast 1 mars 2011 UA

Mo'Hanah är inte utställd så mycket trots detta så placerade hon sig som  3:e Bästa Tik 2004.

Mo´Hanah har förmånen att pendla mellan Västkusten & Nyköping. På Hälsö blir hon bort-skämd & uppassad och lever lat-mans-dagar tillsammans med Roy & Lovisa Samuelsson. Mo'Hanah har 100 meter till sin egna lilla vik där hon leker vattenlekar när hon inte springer efter harar.  

Här hemma i Nyköping är det konkurrens och hon får kämpa om fördelarna. Hemma bor hon tillsammans med mamma Fiona sin dotter Occie & kusinen Jannie. Ibland även med ½ brorsan Nemo. Inte att förglömma alla besökande släktingar.

Mo'Hanah är en mycket livlig och positiv personlighet. Hon tar för sig av allt som livet erbjuder. Inga ledsamheter finns i hennes sinne. Vattenlekar & Simning är hennes stora passion i livet. Hon älskar och är älskad av alla människor. Hon charmar alla trots att hon tränger sig på personer och kompisar. Vill hon upp i ett knä så låter hon sig inte stoppas av att famnen redan är upptagen. Hon bökar och fixar tills kompisen ger upp och anser att golvet är bekvämare.

Sammanfattningsvis: Mycket smart, Positiv, glad, mycket signalkänslig & omättlig när det gäller att vara i centrum. Tror alla i sin omgivning om gott.

Mo´Hanas systrar är Maya Mercedes, Milla Monile. Mela Mazarine "Smulan". Alla anses som otroligt smarta av sina ägare.