Imperie´s Peghi Palm 

Peghi är född 2 Oktober 2005
B-Höfter
 Felfria Armbågar & Ögonlyst utan anmärkning

Utställd med Certifikat kvalité och placerad i hård konkurrens.

Världsutställningen Sthlm. 2008
bedömde Italienska Lagottospecialisten Gilberto Grande henne som
Excellent
 

Peghi delägs med Marie Palm Trollhättan

Marie sammanfattar Peghi:
Jag tror att hon skiljer sig från typiska Imperies, i det att hon väljer att inte vara i centrum. I vårt hem är det är ofta liv och rörelse, så hon är van vid många kontakter. Maya, hennes "ras-syster", älskar ju att vara allas medelpunkt, men det gör inte Peghi. Hon betraktar och väljer noga ut vem/vilka hon tar kontakt med. Helt nya människor ställer hon sig nära men visar tydligt att hon inte har behov av att hälsa eller bli klappad av dem. Hon är alltid lös i skog och mark och möter vi någon passerar hon utan att gå fram, eller inväntar ett ok från mig, vilket jag gillar. Det gäller faktiskt oftast Maya också, för hon har så fullt upp med sitt "arbete", samlande av kottar. Ingen av flickorna springer fram till okända hundar, vilket också är toppen!

Peghi visar ALDRIG aggressivt beteende. Det är bara stora unga hanhundar som får sig ett näps om de yrar för mycket, men relationen djur/djur är ju en annan sak.
Hon är otroligt "flockkär" och där ingår givetvis vi i familjen, våra föräldrar, Solveig, Adams Louise och några till. När dessa besöker oss skriker hon ut sin lycka och visar med hela kroppen hur hon gillar dem! Hon har inte behov av fler verkar det som. Peghi skäller sällan och vill alltid vara till lags. Hon tryfflar målmedvetet och metodiskt. Här finns ju inte så mycket tryffel så det blir mest efter godis. Hon var dock bara 13 veckor när hon och Maya grävde upp sina första hartryfflar!

Som familjehund är hon otroligt lätt och behändig! Lägg sedan till söt som en sockerbit så får du en bra beskrivning av vår lilla pärla!