Åter Registret
Aqualines Hernani
Född  2004 02 19
Svenska Utställnings Champion

Känslan och planeringen 2003 var att jag skulle upphöra med min uppfödning av Lagotto Romagnolo och börja med rasen Perro De Aqua Espanol. Orsaken var min make Jans hastiga bortgång. Jag önskade påbörja ngt nytt. Men pga. av mina vänners engagemang och hundarnas framgångar överkom jag min nedstämdhet och fortsatte med min uppfödning av Lagotto Romagnolo. Mina Lagotto tog mer och mer tid och därför tog min morbror Hans Erik och moster Inga över ansvaret för Jannie mer och mer och till slut så var hon bofast i Stockholm.

Botkyrka Byggen ger Lägenhetshundar gratis hunduppfostan kurs kunde man läsa om i tidningen hundsport. Jannie fungerar som  föredömligt exempel på hur en hund ska uppföra sig.

 

Tillsammans med min morbror Hans-Erik lär dom hundrädda barn att bli av med sin hundskräck. Barnens förtjusning när dom vågar klappa Jannie är obeskrivlig. Jannie är alltid kurs etta.
Nerklippt.

När Jannie kommer hem till Nyköping och hälsar på är hon den naturiga ledaren i flocken. Alla mina Lagotto fjäskar för henne. Jannie är otroligt snäll och godmodig.

Svansen går alltid som en propeller i baken på henne.

Jannie går också för det mesta lös utan koppel.   

I lektagen
Jannie blev BIM = bäst i motsatt kön i Växjö som veteran.
Visad av Elin Johansson